• Totaalpakket PBM en Beroepskleding
  • Snelle levering uit voorraad
  • Altijd het voordeligst
  • Niet goed - geld terug garantie

Veelgestelde vragen

1. Hoe kan ik zien of de prijzen op de website inclusief of exlusief BTW zijn?

Prijzen op onze website worden altijd exclusief BTW weergegeven en zijn niet geldig in combinatie met andere acties/kortingen.

 

2. Worden er verzendkosten in rekening gebracht als ik een bestelling plaats?

Bij bestellingen onder de € 340,- (excl. btw) worden er € 11,- verzendkosten in rekening gebracht. Bij bedragen daarboven rekenen wij geen verzendkosten.

 

3. Wat doe ik als het product onverhoopt niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Voor al uw bestellingen geldt een niet-goed-geld-teruggarantie. Voldoet een product niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u dit retourneren waarna u het betaalde bedrag terugkrijgt.

 

4. Hoe weet ik of mijn bestelling goed is aangekomen?

Als uw bestelling is verzonden, ontvangt u direct een orderbevestiging per e-mail. Zo weet u zeker dat uw bestelling goed is aangekomen.

 

5. Kan ik mijn bestelling nog wijzigen nadat deze is verzonden?

Uw bestelling wordt direct verwerkt, om een snelle levering te kunnen garanderen. Zolang de producten nog niet verzonden zijn, kunt u uw order nog wijzignen. Neem hiervoor na het bestellen contact op met onze klantenservice, tel. 0497 - 33 98 90. Bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 21.00

 

6. Zit er garantie op de producten?

Alle artikelen vallen onder de standaard fabrieksgarantie, mits normaal gebruikt en de onderhoudsvoorschriften zijn toegepast.

 

7. Is de betaling wel veilig?

Op safetyproducts.nl kunt u betalen via iDEAL (overboeking per bank of giro), met uw creditcard, onder rembours of op rekening (voor bedrijven).

 

8. Hoe kan ik producten ruilen of retour zenden?

Voldoet het product onverhoopt niet aan uw wensen? Dan kunt u het binnen acht dagen na levering retour sturen. Daarbij is het belangrijk dat het product in nieuwstaat en ongebruikt is, en u het in de originele verpakking opstuurt.

 

9. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Safety Products streeft ernaar om bestellingen zo veel mogelijk direct uit voorraad te leveren. Producten die niet op voorraad zijn, worden zo spoedig mogelijk nageleverd.

 

Staat uw vraag er niet bij? 
Stuur ons een e-mail of neem contact op met onze klantenservice,
tel. 0497 - 33 98 90 (bereikbaar op werkdagen van 08.00 - 21.00)