• Totaalpakket PBM en Beroepskleding
  • Snelle levering uit voorraad
  • Altijd het voordeligst
  • Niet goed - geld terug garantie

Servicediensten

Hier vindt u diverse formulieren die handig zijn voor u en uw medewerkers. U kunt de formulieren direct downloaden of invullen, zodat u ze alleen nog maar naar ons hoeft te sturen. Dit kan per fax: 0497 - 33 98 99.

 

Speciale maatvoering

Wij kunnen uw bedrijf ook voorzien van kleding in speciale maatvoeringen. Graag maken wij speciaal voor u een passende offerte. Wilt u graag meer informatie? Neem contact op door een mail te sturen naar: sales@safetyproducts.nl of neem contact op met onze customer service: 0497 – 33 98 90.

U kunt het formulier ook downloaden en opsturen per fax naar 0497 - 33 98 99.

 

Maattabel

Deze maattabel is een handig hulpmiddel voor het bepalen van de juiste maat. De maattabel kunt u hier downloaden.

 

Emblemenservice en borduringen

Corporate identity is van groot belang voor de herkenbaarheid en representativiteit van uw bedrijf. Wij helpen u graag om dit te optimaliseren door de kleding te voorzien van uw bedrijfslogo. Zo bieden wij emblemen en borduringen aan.

Wilt u graag meer informatie, bijvoorbeeld over de prijzen voor borduren of transfers? Neem contact op door een mail te sturen naar sales@safetyproducts.nl of bel met onze customer service: 0497 – 33 98 90.

 

Controle otoplastieken

Jaarlijks verzorgen onze specialisten controles voor gehoorbescherming op maat. Voorkom dat uw medewerkers gehoorschade oplopen en meld u vandaag nog aan voor deze service door een mail te sturen naar sales@safetyproducts.nl of neem contact op met onze customer service: 0497 – 33 98 90.

U kunt dit formulier ook uitprinten en opsturen per fax: 0497 - 33 98 99.