• Totaalpakket PBM en Beroepskleding
  • Snelle levering uit voorraad
  • Altijd het voordeligst
  • Niet goed - geld terug garantie

Over Safety Products

Safety Products is gespecialiseerd in het leveren van een compleet pakket persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en beroepskleding. Door het online concept en grootschalig inkopen zijn wij in staat om alle producten scherp te prijzen. Bovendien hebben we een team met experts voor u klaarstaan, zij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. U profiteert dus van goed advies én van scherpe prijzen bij alle bestellingen via Safety Products.

Safety Products is onderdeel van Wiltec B.V. Wiltec is één van de grootste PBM- en kledingleveranciers in de Benelux. Hierdoor bent u verzekerd van het juiste advies, goede prijzen, topkwaliteit producten, snelle levering door optimale voorraden en een betrouwbare partner.

Safety Products staat voor:
1. Een totaalpakket PBM en Beroepskleding.
2. Levering uit voorraad tegen scherpe prijzen.
3. Niet goed - geld terug garantie.
4. Direct en altijd korting, ook voor kleinere bestellingen.
5. Telefonische ondersteuning en gedegen advies voor al uw vragen.
 
Assortiment
Ons assortiment wordt met de grootste zorg samengesteld. Het uitgangspunt is om producten tegen een zo goed mogelijke prijs in te kopen, waarbij de kwaliteit voorop staat. Hierbij wordt de veiligheid nooit uit het oog verloren. Met een totaalpakket producten voldoen we aan alle eisen en wensen van onze klanten. Een overzicht van ons assortiment vindt u in ons Arbomagazine Prijsbreker en op deze website.
 
Snelle levering
Safety Products levert goederen snel uit. Voor producten die uit voorraad geleverd worden, geldt de regel: vandaag besteld, morgen in huis. Zo bent u altijd verzekerd van een snelle en correcte levering. Maar ook kleding met uw bedrijfslogo leveren wij snel!

Meer informatie
Kiest u ook voor goede prijzen, snelle service en kwaliteitsproducten? Dan bent u bij Safety Products aan het juiste adres!

Bel voor meer informatie met onze medewerkers, tel. 0497 – 33 98 90 of mail naar sales@safetyproducts.nl

SafetyProducts.nl is een website van Wiltec B.V.
Industrielaan 24, 5406 XC Uden (Nederland)
Postbus 116, 5400 AC Uden (Nederland)

Telefoon: +31 (0) 497 - 33 98 90
Fax: +31 (0) 497 - 33 98 99
Service: 0497 339 890
E-mail: sales@safetyproducts.nl

BTW nummer: 808311657B01
KvK Den Bosch: 54.55.65.11